Superior als responsables TIC

Bon dia,

M'agradaria saber quin organigrama seguiu en els vostres ajuntaments .  Concretament en el què refereix els càrrecs que estan per sobre dels responsables TIC.  Són polítics o funcionaris?  Si són funcionaris quin càrrec ocupen?  Quina seria la jerarquia normal?

Gràcies per les vostres aportacions.  Que tingueu un bon dia.

Jordi Estruch

Darrera resposta: Juan Eulogio Rincón Toro 25/07/2022 - 10:47

11 comentaris

Rincón Toro, Juan Eulogio

Hola,

A Santpedor, estem a l'Àrea de Secretaria, però directament  per sobre tinc el regidor d' entre d'altres coses , és de personal, etc etc .

Un poble petiti té aquestes coses

Salutacions

Domínguez Suárez, Manuel

Bona tarda,

En el nostre cas (Ajuntament del Masnou), al tenir un gerent municipal, segons l'organigrama depenem del Gerent. Però a efectes pràctics la gestió la fem amb la regidora, la gerència va molt bé tractar temes transversals, no propiament del servei.

Salutacions,

Manu

Roncero Clemente [Lliçà d'Amunt], Francesc

Hola a tohom,

Jordi, en el meu cas, en ser un Ajuntament "petit" el càrrec inmediat també és el regidor de Noves Tecnologies. D'això no fa gaire perquè abans informàtica penjava de Secretaria. Quan es va crear la nova regidoria, fa uns 5-6 anys, l'interventor va marcar unes directrius en quant a la inversió anual. A hores d'ara, l'interventor encara és un càrrec de caràcter funcional dins la jerarquia, però és amb el regidor amb qui parlo dels temes que surgeixen, nous projectes, etc. i tot allò que té relacio amb l'àrea.

Fins ara!

Torras Cardona, Pep

Bon dia Jordi,

A Sentmenat tenim caps d'àrea i el meu cap d'àrea és l'interventor, realment només signa les vacances, la realitat es que amb qui despatxo els temes és el regidor.

Salut.

Genís Callol, Ignasi

Hola,

A la Roca del Vallès, com que pertanyo a l'Àrea de Secretaria, el meu cap directe és el Secretari.

Salutacions

Llucià Montaner, Albert

Bon dia, 

A granollers tinc un cap d'organització , a sobre un cap d'àrea i per sobre el regidor. En ajuntaments que ja som 50k+ és més normal tenir més estructura

S,

Estruch Boix, Jordi

Hola Albert.  Gràcies per la teva resposta.  SI, ja imaginava que en ajuntaments de poblacions grans disposen d'un organigrama  més complex, però ja veig que, de moment, el darrer responsable és el polític.  Tingues un bon dia!

Ribera Sobrevals, Carles

Hola Jordi

Sóc el responsable TIC de l'ajuntament de Les Franqueses del Vallès, en el nostre cas per sobre tinc directament la regidora. Com diu el Joan Carles, cada ajuntament té un plantajament diferent

Estruch Boix, Jordi

Hola Carles,  gràcies perla teva resposta.  Si, ja m'ho suposava que cada ajuntament és un mon, però la intenció és saber quin és el cas majoritari que passa en d'altres ajuntaments.  Jo crec que la regidoria TI hauria de ser la responsable final sobre els temes a tractar de les TIC.  No és le meu cas ,sembla.  Tingues un bon dia!

García Rodriguez, Joan Carles

Bon dia Jordi

soc el responsable TIC de Berga, en el meu cas per sobre tinc un càrrec polític, la regidora TIC. No tenim Gerent ni cap d'àrea de serveis generals. Com sabràs el organigrama és potestat de l'Alcalde i pot haver un plantejament diferent a cada ajuntament.

Salut!

Estruch Boix, Jordi

Gràcies Joan Carles per la teva aportació.  En el meu cas, crec que no hi ha massa clar qui organitza l'organigrama... Haurem d'aclarir-ho.  Tingues un bon dia!